T-SHIRTS

T-shirts voor het dolphinmotion project!

Hieronder kunt u de T-shirts bestellen waarvan het geld natuurlijk ten goede komt aan ons project 'van hier tot Tokio' !

Klik bij het T-shirt van uw keuze op de gewenste maat en vul daarachter het aantal in. Mocht u meer T-shirts in verschillende maten willen bestellen dan kunt u dat op het formulier aangeven.
Zorg ervoor dat alle gegevens op het formulier juist zijn ingevuld zodat we alles gemakkelijk kunnen afhandelen. Nadat de bestelling is geplaatst maakt u het totaal bedrag over op Triodos bankrekening 784759316 t.n.v. St. Dolphinmotion.
U ontvangt van ons een bevestiging van de bestelling.

Meer info over een T-shirt?
De symbooltjes onder de foto geven een afbeelding van de bedrukking van het T-shirt weer, een uitvergroting van de foto en laten de achterkant van het shirt zien mocht hier ook iets op staan. Het rode symbooltje geeft aan of het shirt een mannen, dan wel een vrouwenmodel is.

Mocht u een vraag hebben dan kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen!

Meer foto's zien?
Hier kunt u nog meer foto's zien van alle T-shirts. Misschien om een betere indruk te krijgen of net dat duwtje te krijgen om het dolphinmotionproject te steunen door een T-shirt te kopen!

€ 25
Maat
S
M
L
XL
Aantal
€ 25
Maat
S
M
L
XL
Aantal
MIJN GEGEVENS

Naam:
Adres:
Postcode en plaats
Land
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Eventuele vraag/opmerking:
T-shirts
De T-shirts zijn binnen! U kunt deze hier bestellen.
Hosting & programmering:
Vormgeving in samenwerking met moonsenses.
Stichting Dolphinmotion - Triodos bankrekeningnr. 784759316